Η Εταιρία μας

parisis-about-us-1

ΠΑΡΙΣΗΣ Α.Ε.

Η εταιρεία μας ΠΑΡΙΣΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2003 ως συνέχεια δραστηριότητας στον χώρο των αυτοκινήτων από το 1989.
Στη σημερινή της μορφή ασχολείται με την εμπορία αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ καθώς και με το service αυτοκινήτων. Επίσης δραστηριοποιείται στον χώρο εγκατάστασης συστημάτων υγραερίου τοποθετώντας συστήματα από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο του υγραερίου.


Είμαστε ο επίσημος διανομέας και επισκευαστής για την RENAULT και DACIA στο νομό Φλώρινας και εμπορευόμαστε όλα τα μοντέλα και των 2 μαρκών.
Η ΠΑΡΙΣΗΣ Α.Ε. σας παρέχει επίσης ασφαλιστικές υπηρεσίες καθώς συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες. Μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε και να σας συμβουλέψουμε σε θέματα ασφάλισης του αυτοκινήτου σας και όχι μόνο.

parisis-about-us-2
Από το1989

Δραστηριοποιoύμαστε στην αγορά του αυτοκινήτου.

100%

Ικανοποιημένων πελατών.

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close